Spletna stran je v prenovi!
Spletna stran je v prenovi. Kmalu spet z vami!
PREHRANA TULI d.o.o.
Cesta XIV. divizije 44
3220 Štore
Tel: 03 780 26 70 03 780 26 72
info@prehrana-tuli.si
Jedilnik JEDILNICA TULI in INTEREUROPA
od 13. 11. 2025 do 20. 1. 2025
PONEDELJEK, 13. 1.
MENU I. : Krompirjev golaž, hrenovka (PG, Z)
MENU II.: Dnevna juha, testenine s haše omako, solata (PG, Z, J)
TOREK, 14. 1.
MENU I. : Bujta repa, jabolčni zavitek s skuto (PG, Z, J, M)
MENU II.: Dnevna juha, goveje kocke po vrtnarsko, svaljki, solata (PG, Z, J, M)
SREDA, 15. 1.
MENU I. : Štajerski lonec, puding (PG, Z, M)
MENU II.: Dnevna juha, piščančji polpeti, riž z džuveč omako, solata (PG, J, Z)
ČETRTEK, 16. 1.
MENU I. : Dnevna juha, sv. zrezek v gobovi omami, kruhova rolada, solata (PG, Z, J, M)
MENU II.: Dnevna juha, skutine palačinke, kompot (PG, J, M)
PETEK, 17. 1.
MENU I. : Dnevna juha, pečenica, dušeno kislo zelje, pražen krompir (PG, Z)
MENU II.: Dnevna juha, testenine s tunino omako, solata (PG, Z, J, R)
PONEDELJEK, 20. 1.
MENU I. : Ričet, prekajeno meso (PG, Z)
MENU II.: Dnevna juha, sojini polpeti, špinača, pire krompir (PG, Z, M, S)
Jedilnik JEDILNICA ŠTORE STEEL
od 13. 1. 2024 do 20. 1. 2025
PONEDELJEK, 13. 1.
MENU I. : Krompirjev golaž, hrenovka (PG, Z)
MENU II.: Testenine s haše omako, solata (PG, Z, J)
MENU III.: Tirolka, sir, sadje (M)
MENU IV.: Prekajeno meso, paradižnikova solata
TOREK, 14. 1.
MENU I. : Bujta repa, jabolčni zavitek s skuto (PG, Z, J, M)
MENU II.: Goveje kocke po vrtnarsko, svaljki, solata (PG, J, Z, M)
MENU III.: Prekajena klobasa, fižolova solata
MENU IV.: Ražnjiči, stročji fižol v solati (Z)
SREDA, 15. 1.
MENU I. : Štajerski lonec, puding (PG, Z, M)
MENU II.: Piščančji polpeti, riž z džuveč omako, solata (PG, Z, J)
MENU III.: Slanina, čebula, napitek
MENU IV.: Mešano meso na žaru, fižolova solata
ČETRTEK, 16. 1.
MENU I. : Sv. zrezek v gobovi omaki,, kruhova rolada, solata (PG, Z, J, M)
MENU II.: Skutine palačinke, kompot (PG, M, J)
MENU III.: Mortadela, sir, sadje (M)
MENU IV.: Sv. zrezek na žaru, šopska solata (Z, M)
PETEK, 17. 1.
MENU I. : Pečenica, dušeno kislo zelje, pražen krompir (PG, Z)
MENU II.: Testenine s tunino omako, solata (PG, Z, J, R)
MENU III.: Šunka, namaz MU, jogurt (M)
MENU IV.: Pečenica,, kislo zelje v solati
SOBOTA, 18. 1.
MENU I.: Ocvrte perutničke, rizi-bizi, solata (PG, J, Z)
MENU III.: Čajna salama, topljeni sir, napitek (M)
MENU IV.: Ljubljanski zrezek, francoska solata (PG, Z, J, M, G)
NEDELJA, 19. 1.
MENU I. : Sv. kotlet v omaki, tlačen krompir, solata (PG, Z)
MENU III.: Piščančja posebna salama, sir, jogurt (M)
MENU IV.: Ocvrt kotlet, mešana solata (PG, Z, J)
PONEDELJEK, 20. 1.
MENU I. : Ričet, prekajeno meso (PG, Z)
MENU II.: Sojini polpeti, špinača, pire krompir (PG, Z, M, S)
MENU III.: Piščančji mesni narezek, piščančja pašteta, napitek
MENU IV.: Prekajena klobasa, sezonska solata