PREHRANA TULI

Spletna stran je v prenovi!

Spletna stran je v prenovi. Kmalu spet z vami!

PREHRANA TULI d.o.o.

Cesta XIV. divizije 44

3220 Štore

Tel: 03 780 26 70    03 780 26 72

info@prehrana-tuli.si

 

Jedilnik JEDILNICA TULI in INTEREUROPA

od 13. 11. 2025  do  20. 1. 2025

 

PONEDELJEK, 13. 1.

MENU I. : Krompirjev golaž, hrenovka (PG, Z)

MENU II.: Dnevna juha, testenine s haše omako, solata (PG, Z, J)

TOREK, 14. 1.

MENU I. : Bujta repa, jabolčni zavitek s skuto (PG, Z, J, M)

MENU II.: Dnevna juha, goveje kocke po vrtnarsko, svaljki, solata (PG, Z, J, M)

SREDA, 15. 1.

MENU I. : Štajerski lonec, puding (PG, Z, M)

MENU II.: Dnevna juha, piščančji polpeti, riž z džuveč omako, solata (PG, J, Z)

ČETRTEK, 16. 1.

MENU I. : Dnevna juha, sv. zrezek v gobovi omami, kruhova rolada, solata (PG, Z, J, M)

MENU II.: Dnevna juha, skutine palačinke, kompot (PG, J, M)

PETEK, 17. 1.

MENU I. : Dnevna juha, pečenica, dušeno kislo zelje, pražen krompir (PG, Z)

MENU II.: Dnevna juha, testenine s tunino omako, solata (PG, Z, J, R)

PONEDELJEK, 20. 1. 

MENU I. : Ričet, prekajeno meso (PG, Z)

MENU II.: Dnevna juha, sojini polpeti, špinača, pire krompir (PG, Z, M, S)

 

Jedilnik JEDILNICA ŠTORE STEEL

od 13. 1. 2024  do  20. 1. 2025

 

PONEDELJEK,  13. 1.

MENU I. : Krompirjev golaž, hrenovka (PG, Z)

MENU II.: Testenine s haše omako, solata (PG, Z, J)

MENU III.: Tirolka, sir, sadje (M)

MENU IV.: Prekajeno meso, paradižnikova solata

TOREK, 14. 1.

MENU I. : Bujta repa, jabolčni zavitek s skuto (PG, Z, J, M)

MENU II.: Goveje kocke po vrtnarsko, svaljki, solata (PG, J, Z, M)

MENU III.: Prekajena klobasa, fižolova solata

MENU IV.: Ražnjiči, stročji fižol v solati (Z)

SREDA, 15. 1.

MENU I. : Štajerski lonec, puding (PG, Z, M)

MENU II.: Piščančji polpeti, riž z džuveč omako, solata (PG, Z, J)

MENU III.: Slanina, čebula, napitek

MENU IV.: Mešano meso na žaru, fižolova solata

ČETRTEK, 16. 1.

MENU I. : Sv. zrezek v gobovi omaki,, kruhova rolada, solata (PG, Z, J, M)

MENU II.: Skutine palačinke, kompot (PG, M, J)

MENU III.: Mortadela, sir, sadje (M)

MENU IV.: Sv. zrezek na žaru, šopska solata (Z, M)

PETEK, 17. 1.

MENU I. : Pečenica, dušeno kislo zelje, pražen krompir (PG, Z)

MENU II.: Testenine s tunino omako, solata (PG, Z, J, R)

MENU III.: Šunka, namaz MU, jogurt (M)

MENU IV.: Pečenica,, kislo zelje v solati

SOBOTA, 18. 1.

MENU I.: Ocvrte perutničke, rizi-bizi, solata (PG, J, Z)

MENU III.: Čajna salama, topljeni sir, napitek (M)

MENU IV.: Ljubljanski zrezek, francoska solata (PG, Z, J, M, G)

NEDELJA, 19. 1.

MENU I. : Sv. kotlet v omaki, tlačen krompir, solata (PG, Z)

MENU III.: Piščančja posebna salama, sir, jogurt (M)

MENU IV.: Ocvrt kotlet, mešana solata (PG, Z, J)

PONEDELJEK, 20. 1. 

MENU I. : Ričet, prekajeno meso (PG, Z)

MENU II.: Sojini polpeti, špinača, pire krompir  (PG, Z, M, S)

MENU  III.: Piščančji mesni narezek, piščančja pašteta, napitek

MENU IV.: Prekajena klobasa, sezonska solata